dissabte, 14 de maig del 2011

Aportacions a la campanya


Un estudiant de l'IES Vazquez Montalban, ens ha fet la seva aportació a la campanya. I l'hi estem molt agraïts pel disseny d'aquest cartell.
Gràcies Sergi!

divendres, 13 de maig del 2011

IES Vazquez Montalbán, divendres 13


Avuí, divendres 13 de maig, s'ha fet un debat entre tots els caps de llista a les eleccions municipals de Sant Adrià, a l'institut d'ensenyament secundari Vazquez Montalban.
Podeu seguir una mica com ha anat en el twitter de desdelamina.net

Dimarts a la nit,  Núria Arnau,  va se entrevistada per Pere Sastre Guitart al programa " La Punta del Iceberg " de Ràdio La Mina , com a candidata de Renovació Per Sant Adrià a les eleccions municipals del 22M.
En aquest enllaç podeu escoltar l'entrevista que em va fer en  La Punta del Iceberg 10.05.2011

Visita al CEIP Catalunya al barri de Sant.Joan


Aquest dimarts al matí, els candidats de Renovació Per Sant Adrià van visitar el CEIP Catalunya, al barri de Sant Joan, i després varen decidir suspendre tots els actes de campanya previstos, en solidaritat amb les víctimes del terratremol de Llorca.

dijous, 12 de maig del 2011

EN MEMÒRIA DELS DIFUNTS I DAMNIFICATS PEL TERRATRÈMOL DE LORCA

12h hi haurà un minut de silenci a la Plaça de de la Vila de Sant Adrià en record de les víctimes.  Tanmateix nosaltres, Renovació Per Sant Adrià hem suspés els actes de campanya previstos pel dia d'avuí.

dilluns, 9 de maig del 2011

Carta al nou Regidor de Joventut

RUBEN ARENAS



Benvolgut Regidor de Joventut,


Els joves de Sant Adrià tenim una mancança històrica respecte moltes de les nostres poblacions veïnes. Necessitem que algú s'encarregui de nosaltres, que algú assumeixi les regnes i sigui capaç de comprometre's i tirar endavant els projectes que diu que farà. No volem tornar a tenir un regidor que no es capaç d'assumir aquest compromís.

Assumir la responsabilitat del càrrec vol dir precisament dedicar-te als joves, a sortir del despatx consistorial i trepitjar carrer. No serveix de res visitar nomes les associacions en les que et sentis còmode, seràs el Regidor de tots els joves de Sant Adrià i has de donar la igualtat d'oportunitat a tots i a cadascun. Supera el sectarisme i el partidisme, fes-te amb tothom, sigui del color que sigui, perquè units podem fer mes força i aconseguir mes objectius. Enfronta't amb la resta d'àrees del Govern, per fer de Joventut un àrea completament transversal. Escolta els ciutadans per sobre de tot i ajuda a aquells joves desorientats a organitzar-se i ser el motor d'aquest jovent, ara dispers i debilitat, de Sant Adrià.

Si la ciutadania atorga l'encàrrec i la responsabilitat d'assumir el Govern municipal a Renovació, vetllaré personalment pel compliment d'aquesta carta, paraula per paraula. I si no fos el cas, també. Des de la lleialtat institucional, lluitarem fins l'extenuació per aconseguir activar i engegar definitivament la maquina que ens ha de portar a una joventut mes organitzada, mes capacitada per decidir i amb els espais pertinents per fer-ho. Al nostre programa, ho podeu consultar i detallo algunes parts a continuació, no tenim grans fites però si una enorme capacitat i voluntat de canviar el tarannà que fins ara planeja sobre la joventut. S'ha acabat amb tots els respectes, la deixadesa, envers els joves i les joves adrianenques.

El primer canvi substancial que demanarem es la creació d'un espai de decisió pels joves adrianencs, no farem mes proves. Aplicarem el dret dels joves a decidir els aspectes que els hi afecten i els dotarem de sobirania política i capacitat de decisió vinculant. Demanarem la creació d'un Consell Local de Joventut.
També lluitarem perquè Joventut assumeixi competències de decisió en la festa Major del municipi. Volem crear un Espai Jove dins de la Festa Major que sigui decidit pels joves i que tingui en compte a totes les associacions perquè mica en mica puguin tendir cap a l'autofinançament. Utilitzar la pròpia festa per generar ingressos a les associacions que ho necessiten per continuar amb la seva tasca i estalviar despesa a l'Ajuntament. De manera progressiva, demanarem que s'augmenti la dotació pressupostaria a l'àrea de Joventut. Per assumir mes competències i fer d'aquesta regidoria, una locomotora del jovent adrianenc.

Lluitarem fermament contra l'atur juvenil i contra la dificultat d'emancipació juvenil. Establirem convenis amb les empreses de Sant Adrià, perquè contractin joves de Sant Adrià. Demanarem que a tots els concursos públics, s'exigeixi una clàusula per la contractació de joves del municipi. Aixi també, vetllarem perquè en la concessió es tingui en compte aquesta sensibilitat cap a l'atur intramunicipal juvenil. En quant a l'emancipació, serem molt exigents també amb la demanda de que en totes les noves construccions d'habitatge protegit es reservi entre un 30 i un 50 % destinats a joves, aixi com incrementar la pressió a les administracions superiors per incrementar el valor de les ajudes als joves que decideixin emancipar-se.

En l'àmbit de l'emprenedoria, recolzarem els joves que decideixin obrir un negoci o una empresa a Sant Adrià. Ens coordinarem amb l'àrea de promoció econòmica, per potenciar els projectes del jovent adrianenc.
Finalment, i no per estar ultim menys important, recolzarem els esports minoritaris o clarament discriminats per part de l'actual consistori, aixi com també ho farem amb les sensibilitats esportives de nova implantació i les sensibilitats artístiques. Donarem espai per expressar-se mes enllà del tradicional Festival d'Art de Carrer. Intentarem potenciar l'oci de qualitat sense molestar els veïns, potenciant la dinamització comercial del Port Fòrum en aquest sentit. Continuarem recolzant les iniciatives cinematogràfiques, musicals, artístiques i esportives i en crearem noves plataformes de difusió i promoció de les mateixes.
Se'ns gira feina.

PD: Sort i encerts!

Atentament,
Rubèn Arenas i Garcia

Amb @NuriaArnau #renovat, Sant Adrià!

Ahir a la nit començava la campanya electoral per les properes eleccions municipals del 22 de maig, i a Sant Adrià de Besòs es presenten 8 candidatures. Les que tenen representació al consistori, disposen dels recursos econòmics i logístics suficients per empaperar tota la ciutat, posar anuncis als diaris i activar d’altres mecanismes per fer arribar el missatge a la ciutadania. No és el cas de Renovació per Sant Adrià. Nosaltres arribarem a la gent d’una altra manera.

Perquè nosaltres no disposem dels mitjans que tenen els altres, però comptem amb les persones que ens donen suport, la gent que vol renovar també la manera de fer política. I per això proposem renovar les formes d’arribar als adrianencs i les adrianenques, des de la proximitat, al carrer i a la xarxa. Perquè creiem fermament en el diàleg, en la participació bidireccional i en la interacció. Perquè sense diàleg i comunicació bidireccional, no hi pota haver entesa i acord possibles.


Per això durant els propers quinze dies farem una campanya molt interactiva, estarem a l’abast dels ciutadans i ciutadanes per donar resposta a les teves demandes, les teves preguntes i les teves propostes. Volem que tothom hi digui la seva, i nosaltres volem dir-hi la nostra des del minut zero, també a les xarxes socials.


Perquè son molts els adrianencs i les adrianenques que utilitzen aquestes xarxes per informar-se, per opinar i per participar en els debats que els preocupen. Per aquesta raó farem una campanya 2.0 amb la mateixa intensitat com si la féssim al carrer.


Ja ho deia en una anterior blocada, des de Renovació creiem que cal potenciar les polítiques de comunicació bidireccional com a eines de relació entre l’Ajuntament i la ciutadania. Hem de poder garantir l’accés dels adrianencs i adrianenques i de les entitats de la ciutat a tota la informació relativa a l’activitat municipal de manera clara i entenedora. Perquè sense informació accessible i veraç no hi pot haver confiança possible.


I en coherència amb les nostre programa, volem aprofitar al màxim les eines TIC i les xarxes socials per fer una campanya sostenible i no gastar excessivament. Una forma de fer política que volem traslladar a l’Ajuntament de Sant Adrià, perquè creiem fermament que es pot ser més efectiu millorant l’eficiència de les eines TIC i estalviant en burocràcia i propaganda.


Si ets de twitter ens trobaràs piulant a @renovasab i podràs seguir-me a @NuriaArnau. Si ets de facebook em pots demanar amistat a https://www.facebook.com/Nuria.Arnau.i.Arias


Pel que fa al bloc, el meu ja l’estàs llegint, però si vols conèixer el programa, les propostes i la gent de Renovació, només cal que consultis http://www.renovaciopersantadria.blogspot.com/


Si et van les fotos, pots mirar les nostres a http://www.flickr.com/photos/renovaciopersantadria/


Ara ja ho saps, si ens veus pel carrer, no dubtis i atura’ns. I si navegues per la xarxa, digues què n’opines. Ja sigui al bloc, al twitter o al facebook, pensis el que pensis, participa!


Connecta’t i ajuda’ns a renovar la manera de fer política a Sant Adrià.

diumenge, 8 de maig del 2011

LA CATALANA, ELS OBLIDATS.





Aquesta tarda, candidats de Renovació, s’han reunit per segona vegada, amb veïns i veïnes del barri de la Catalana, afectats pel procés de reurbanització.
Son 8 famílies que, les entitats bancàries no els hi concedeixen hipoteques, i l’administració les té oblidades sense reallotjar en un barri fantasma, que ja no tè serveis públics, i on cada dia les escabadores van enderrocant les cases.